Votati acest site !

Anunturi publicitate

A bug's life - Alegeti episodul pe care il doriti

Desenele animate online cu A bug's life

Dupa ce s-au avantat spre "infinit si dincolo de infinit" cu filmul animat realizat pe computer TOY STORY - productia anului 1995 - Walt Disney Pictures si Pixar Animation Studios si-au andreptat atentia spre pamant, pentru o noua aventura comica si plina de fantezie cu un al doilea film - AVENTURI LA FIRUL IERBII.

O increngatura unica de comic nemaiintalnit, de personaje cu suflete generoase si imagini vizuale uluitoare, acest "poem epic de proportii miniaturale" dezvaluie lumea nemaivazuta a insectelor de orice forma si marime. AVENTURI LA FIRUL IERBII a fost regizat de JOHN LASSETER, de doua ori castigator al premiului Oscar si unul din pionierii animatiei pe computer.

Patrundeti in lumea miniaturala a insectelor, pentru o aventura plina de haz, ascunsa printre frunze!
Doldora de personaje nastrusnice, hohote de ras si cu o animatie pe computer plina de viata si culoare, filmul Disney si Pixar A BUG'S LIFE va incanta intreaga familie !
In numele gazelor oprimate de pretutindeni, o furnicuta inventiva, pe nume Flik, angajeaza niste "gaze razboinice" care sa ii apere colonia de o hoarda intreaga de lacuste care fura tot ce pot, in frunte cu Hopper.
Dar cand cavaleria lui Flik se dovedeste a fi un grup de circari, drojdia societatii, se pregateste o mare confuzie comica... din care vor aparea niste eroi absolut neasteptati!

Linkuri alternative - A bug's life

karate kyokushin taebo sibiu
”Asociatia
oferte turistice elysse

Trimite mai departeDesene in Engleza

Desene de Craciun - En

Povesti

Cautare in site

Custom Search

Publicitate

Anunturi


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

desene de colorat planse educative copii

tablouri picturi pentru copii

desene animate online copii

alimentatie copii
Alimentatie copii

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

Free Dreamweaver Templates | Cheap Web Hosting