Votati acest site !

Anunturi publicitate

Asterix si vikingii - Alegeti episodul pe care il doriti

Desenele animate online cu Asterix si vikingii

Astérix si Obélix, celebrele personaje de desene animate, se intorc anul acesta intr-o noua productie pentru marele ecran, Astérix et les Vikings, adaptare a benzilor desenate din 1965 – Astérix et les Normands. Aceasta reprezinta cea de-a saptea adaptare cinematografica animata a simpaticelor personaje create de René Goscinny si Albert Uderzo. In aceasta ultima varianta, realizata de Stefan Fjeldmark, protagonistii sunt insarcinati de seful lor sa faca din delicatul Goudurix, nepotul lui, un barbat adevarat. In ce masura vor reusi, puteti afla doar urmarind aventurile pline de umor ale indragitului cuplu animat.
Asterix revine in forta in lumea desenului animat intr-o aventura care ne poarta pana in Marele Nord si care ne face cunostinta cu un tanar galez din Lutetia care nu va lasa pe nimeni indiferent.

Asterix si Obelix au o misiune grea: sa faca din Justforkix, fiul cel lenes al sefului, un razboinic. Intre timp, un grup de razboinici vikingi sosesc in satul lui Asterix si misiunea lor este de a intelege sensul fricii, pentru ca auzisera ei un zvon cum ca frica iti da aripi. Din nefericire, cei din satul Gaulish se tem doar de un singur lucru, si anume, de caderea cerului in capul lor, asa ca vikingii nu prea au noroc aici. Asta numai pana cand il intalnesc pe Justforkix, nepotul cel las, al lui Vitalstatistix. Vikingii il rapesc si il duc acasa in tara lor. Rapirea lui Justforkix de catre vikingi este o adevarata catastrofa. Asterix si Obelix trebuie sa faca tot posibilul pentru a-l gasi. In timp ce ei pleaca in cautarea lui in Marele Nord, tanarul lor protejat, o descopera pe frumoasa si curajoasa Abba de care se indragosteste, si faptul ca uneori dragostea are efectul unui pumn.

Linkuri alternative - Asterix si vikingii

karate kyokushin taebo sibiu
”Asociatia
oferte turistice elysse

Trimite mai departeDesene in Engleza

Desene de Craciun - En

Povesti

Cautare in site

Custom Search

Publicitate

Anunturi


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

desene de colorat planse educative copii

tablouri picturi pentru copii

desene animate online copii

alimentatie copii
Alimentatie copii

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

Free Dreamweaver Templates | Cheap Web Hosting